Følg Kultur og Fritid:

Nørrebro Bibliotek

Alt hvad du kan tænke dig

Nørrebro bibliotek 
Nørrebro Bibliotek er en del af Københavns Biblioteker.
Her kan du låne bøger, tidsskrifter, film, musik, de nyeste romaner, de gamle klassikere, cd'ere, MP3'ere, spil til de fleste platforme etc. Vi har ogsså købt adgang til en række udvalgte databaser som vi kalder E-resurcer
Du kan søge, bestille og forny dine materialer på Københavns Bibliotekers hjemmeside. Her kan du også læse mere om Københavns Biblioteker og se hvordan du bliver registreret som bruger. Der sker mange spændende ting i byens biblioteker.

Nørrebro Bibliotek byder på de "klassiske" folkebibliotekstilbud, men Nørrebro Bibliotek er meget mere end et traditionelt folkebibliotek. Det er også et kraftcenter, hvor vi søger at styrke borgerne gennem forskellige kurser, tilbud og vejledning.
Det er gratis at bruge biblioteket.

Faste tilbud og hold
Biblioteket rummer en masse spændende og udfordrende tilbud, både faste og enkeltstående. Hvis du ønsker at læse mere om de faste hold og tilbud, der finder sted på biblioteket kan du klikke her. Du kan også holde dig opdateret med enkeltstående arrangementer i vores kalender.

Faciliteter 
Nørrebro Bibliotek ligger i store, behagelige lokaler og kan bl.a. byde på:
Mere end 40.000 bøger og lydbøger, 2000 dvd’er, 6.500 cd’er, 200 forskellige tidsskrifter og aviser, 20 computerarbejdspladser, plads til børnene, bløde sofaer, 3 børnecomputere.
Derudover kan du også benytte dig af bibliotekets internationale afdeling. Her kan du finde litteratur til børn og voksne på mange sprog. Der er netadgang til alverdens aviser bl.a via "Library PressDisplay", sidste nyt på TV, sprogkurser, ordbøger og plads til fordybelse.

Kunstudstillinger
Der er også mulighed for, at lokale kunstnere, både amatører og professionelle, kan udstille deres kunst i biblioteksrummet.

Åbningstider

Søndag 29. marts 2015:

Nørrebro Bibliotek
08:00 - 22:00 Selvbetjent åbningstid

Praktisk

Nyheder

Nyhed
26. juli 2013

Kastratsangeren som idol

Copenhagen Opera Festival præsenterer Emil Reesens folkekære operette om Farinelli i Tivolis Koncertsal i samarbejde med Kapelmesterforeningen.
Nyhed
26. juli 2013

Nu tilbyder vi selvbetjent åbningstid

Du har mulighed for at komme på biblioteket, uden at der er personale tilstede. Men du skal registreres i et særligt adgangskontrolsystem.