Følg Kultur og Fritid:

Nørrebrohallen

Nørrebrogade 208

Multisalen
Hvis du ønsker at afholde et større arrangement, kan du leje den æstetisk smukke og rummelige Multisalen, som har plads til op mod 800 mennesker. Læs om salen her
Kontakt: nielsn@kff.kk.dk eller pr. tlf. 35310554. 

Faste hold og tilbud i hallen
I Nørrebrohallen kan du dyrke idræt ved at melde dig ind i en af de mange foreninger eller klubber, der holder til i hallen, men du har også mulighed for selv at booke nogle af vores faciliteter. Du kan se mere om de faste tilbud og hold i 2200Kultur ved at klikke her

Hvis du leder efter enkeltstående begivenheder eller nye tilbud, som foregår i 2200Kultur, skal du se i vores fælles kalender. Denne opdateres løbende.

Andre faciliteter
Rundt om hallen finder du Superkilen og lidt længere væk Mimersparken. Begge steder kan bruges ved forskellige initiativer og arrangementer. Alle de omkringliggende faciliteter kan du læse mere om på vores hjemmeside.

Café Le Rouge
I hallen ligger Café Le Rouge, der udover folkekøkken-menu hver tirsdag, også byder på stor søndagsbrunch og meget andet. Slå et smut forbi og nyd en god kop kaffe eller et måltid mad.

Facts om Nørrebrohallen
I Nørrebrohallens lokaler lå der oprindeligt en sporvognsremise, men siden ´73 har der været en sportshal.
I dag er det dog ikke blot en sportshal. Vi ønsker at være meget mere. Som en del af 2200Kultur vil vi være ydre Nørrebros kulturelle centrum, og vi ønsker at du ikke blot kommer her for at svede, men også for at slappe af, spise, feste og hygge. Spil fodbold med dine venner, hold en stor fest i Multisalen, nyd en kop kaffe i Café Le Rouge, spis med ved de populære folkekøkkener og sol dig på Den Røde Plads i de varme sommermåneder. Hallen har indgang fra både Bragesgade 5 og Den Røde Plads.

Åbningstider

Tirsdag 31. marts 2015:

Nørrebrohallen
06:45 - 23:30

Praktisk

Nyheder