Følg Kultur og Fritid:

Osramhuset

Dynamisk kulturhus med fokus på børn og unge

Profil - dynamisk åbent kulturhus
Osramhuset er et aktivt og åbent kulturhus. Vores målgruppe er primært børn, familier og unge i fritiden, og skoler, daginstitutioner og klubber. Vi har fokus på frivillighed og partnerskaber med forskellige foreninger, organisationer, private og professionelle aktører. Bl.a. samarbejder vi med foreningerne Music Life og Global Kidz og har lavet events med CPH:DOX, Salaam Film & Dialog, RCYN og mange mange flere. Er du interesseret i at lave noget i Osramhuset, så tøv ikke med at henvende dig!

Faste tilbud og hold - alt fra musik til yoga og streetart
Osramhusets fritidsaktiviteter for børn og unge bliver arrangeret af os selv, forskellige foreninger, frivillige og Ungdomsskolen. Vi har også enkelte tilbud til voksne og seniorer. Vi har løbende forskellige arrangementer og events, som kan være alt fra koncerter til teater, film og dansearrangementer. For at læse mere om de faste tilbud og hold, der tilbydes i huset, kan du klikke her. Hvis du ønsker at holde dig opdateret med løbende arrangementer, skal du se vores kalender.

Lokaler og sale i Osramhuset - attraktive faciliteter til en endnu mere attraktiv pris
Osramhuset udlejer sale og lokaler til enkeltstående og faste aktiviteter. Huset er gearet til virksomheder, som vil afholde møder, konferencer og workshops i behagelige omgivelser og med rigtig gode AV-faciliteter. Vores lille sal benyttes ofte af private til brylluper og barnedåber eller andelsforeningens årlige generalforsamling. Klik her, for at læse mere om de enkelte lokaler.

Se plantegninger over Osramhusets stueetage og første sal.

Lidt historie om Osramhuset
Osramhuset har siden sommeren 2010 været en del af 2200Kultur. Osramhuset blev renoveret af Haraldsgadekvarterets Områdeløft i forbindelse med klimatopmødet COP 15 i 2009, og er et forgangseksempel på energirigtig renovering af eksisterede byggeri. Huset har lyse og venlige lokaler og spændende fremadrettede løsninger med hensyn til indeklima og lys.

Åbningstider

Søndag 29. marts 2015:

Osramhuset
08:00 - 22:00 Selvbetjent åbningstid

Praktisk

Nyheder